De vakantieparken van EuroParcs beschikken over een grote diversiteit aan verblijven. Van kleine chalets tot grote familieverblijven, bij EuroParcs is er genoeg keuze voor iedereen. Door het grote gevarieerde aanbod heeft EuroParcs ook een leverancier nodig die aan hun eisen kan voldoen. Daarom heeft EuroParcs gekozen voor Vinyplus.

vinyplus chalet zwartMet een uitgebreid assortiment aan kleuren en structuren vindt EuroParcs altijd een passend product voor ieder nieuw ontwerp.Naast de eis van een gevarieerd productaanbod, stelt EuroParcs ook hoge eisen aan onderhoudsarm bouwen.“We bouwen het grootste deel van onze nieuwe chalets met kunststof gevelbekleding. Dit materiaal is onderhoudsarm, af en toe een sopje om het schoon te maken is voldoende. Bovendien gaat het minimaal 25 jaar mee.”

 

Creatieve overstek
Bij onderstaand chalet heeft Eurparcs gekozen om de overstek af te werken in dezelfde kleur als de gevelbekleding. Voor dit chalet is VinyPlus in de kleur vergrijsd red cedar toegepast.

vinyplus chalet vergrijsd red cedar

Speels gecombineerd
VinyPlus is niet het enige product dat Europarcs bij ons afneemt. Op dit chalet zijn ook de Milyt HPL panelen gebruikt. De combinatie van HPL panelen en VinyPlus rabat geeft een speels en eigentijds karakter aan het chalet.

chalet vinyplus hpl

VinyPlus gebruiken voor jouw volgende project?
Vraag hier een gratis kleurmonster.