VinyPlus dakranden

 • dakranden
 • Dakrand-vinyplus
 • dakrand en overstek
Kenmerken:
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Lange lengtes
 • Milieuvriendelijk
 • Natuurlijke uitstraling
 • Onderhoudsarm
 • UV bestendig
 • Vochtbestendig
 • recyclebaar

VinyPlus dakranden

VinyPlus® dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecyclede hoogwaardige kunststoffen en gefolieerd met een buitenkwaliteit structuurfolie. Dit eenvoudige boeideelsysteem met blinde bevestiging sluit perfect aan bij de rest van het VinyPlus assortiment. De hoeken van de VinyPlus dakrandpanelen worden afgewerkt met verbindingen en buitenhoeken in dezelfde folie. De dakrandpanelen bieden een uitstekende bescherming tegenweer en wind en geven een unieke uitstraling aan het gebouw.

Vinyplus kunststof dakranden zorgen voor een strakke en mooie afwerking. De dakrandpanelen zijn snel te verwerken en eenvoudig te monteren door de standaard lengte van 6 meter. De panelen voor het dakrandoverstek zijn ommanteld met een buitenkwaliteit structuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststof panelen.

Dakrand montageprofiel

Het dakrand montageprofiel van Vinyplus zorgt voor een blinde bevestiging van de dakrandpanelen. Door het montageprofiel op het uitgelijnde regelwerk te monteren kan het Vinyplus dakrandpaneel eenvoudig bevestigd worden. Het montageprofiel wordt achter het dakrandpaneel bevestigd en geeft de dakrand een strakke en moderne uitstraling.

Dakranden en buitenplafonds met structuurfolie

De structuurfolie die wij op deze ondergrond aanbrengen zorgt ervoor dat onze dakrand dezelfde warme en vertrouwde uitstraling hebben als hout, maar toch weinig onderhoud vereisen. De dakrandpanelen worden geleverd met structuurfolie in een nerf structuur voor een prachtige afwerking.

Dit eenvoudige boeideelsysteem met blinde bevestiging sluit perfect aan bij het gevelbekleding programma van Vinyplus en biedt uitstekende bescherming tegen weer en wind. De verschillende panelen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren.

Kunststof of houten dakranden

De meeste dakranden zijn gemaakt van hout die veel onderhoud en aandacht vergen. Na enkele jaren dienen de dakrand geschilderd of beschermd te worden tegen weer en wind. Kunststof dakrand hoeft nooit te worden geschilderd, zijn onderhoudsarm en bestand tegen invloeden van buitenaf. Kunststof als materiaal is uiterst geschikt voor het renoveren of vervangen van je dakrand. De modellen zijn in verschillende soorten te verkrijgen, hierdoor is de echte dakrand niet van de houten variant te onderscheiden.

De dakrandpanelen van Vinyplus zijn leverbaar in diverse kleuren en worden als boeideel en dakrand gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector. Bekijk de website van het merk VinyPlus om te kijken welke mogelijkheden er zijn en welke toepassingsgebieden van kracht zijn.

 

Vergeet niet…

Bouwfolie – waterdichte damp-open folie voor optimale vochtbescherming voor achter de gevelbekleding
PVC reiniger – Voor het optimaal reinigen, behoud van de uitstraling en eigenschappen van gevelbekleding of dakranden gebruik hiervoor onze PVC reiniger.

Specificaties:

VinyPlus dakrandpanelen:
Lengtes tot 6 meter x 200 x 16 mm
Lengtes tot 6 meter x 295 x 16 mm

Alternatieven:

We hebben ook: buitenplafonds, overstekpanelen, Big Board, Deeplas en volschuim dakranden.

Projecten:

vinyplus dakrand school  vinyplus dakrand

Dakrandpanelen

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
0470
1st
0473
1st

Afwerkprofielen

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
0347
1st

Folie accessoires

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
Milin B.V.
0351
1 p/doos
Milin B.V.
0352
1 p/doos

Accessoires

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
0351
1 p/doos
0352
1 p/doos
0368
1st
0369
1st

Onderhouds- en reparatie- en bevestigingsartikelen

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
0371
1 p/pallet
0415
1 p/doos
Let op: je besteld dit artikel per verpakking.
0489
1 p/doos
 • Download

  Brochure VinyPlus

 • Download

  Milin – Brochure Dakranden en overstekken

 • Download

  Milin – Montageinstructies – VinyPlus

 • Download

  VinyPlus-Technisch-datablad-Dakrandpaneel