sponningsdeel
Kunststof rabatdelen
Milin heeft een groot assortiment aan kunststof rabatdelen. Verschillende kleuren, structuren en...
Bekijken
kunststof rabatdelen
Sponningdelen
Milin heeft een uitgebreid assortiment kunststof sponningdelen in verschillende kleuren en structuren....
Bekijken
Potdeksel gevelbekleding
Milin heeft een groot assortiment aan potdeksel gevelbekleding in verschillende kleuren en...
Bekijken
potdeksel gevelbekleding
Volschuim gevelbekleding
Milin heeft een groot assortiment aan volschuim gevelbekleding. Volschuim gevelbekleding heeft een...
Bekijken
kunstof steenstrips
Steenlook gevelbekleding
Steenlook gevelbekleding heeft de natuurlijke uitstraling van steen met het onderhoudsvriendelijke karakter...
Bekijken
loodvervanger Milin
Afwerking
Met alleen gevelbekleding is de klus nog niet geklaard. De afwerking is...
Bekijken

Onze merken

Gevelbekleding

Gevelbekleding wordt veel toegepast voor het bekleden van uiteraard gevels, maar ook voor de bekleding van dakkappelen, uitbouwen, chalets en zelfs woonboten. Milin heeft een groot assortiment aan verschillende type gevelbekleding, onder andere rabatdelen, potdeksel, sponningsdelen, volschuim gevelbekleding en steenlook gevelbekleding. Voor elk object of toepassing hebben wij passende gevelbekleding. Milin heeft verschillende merken gevelbekleding waaronder, Vinyplus, Eurotexx en Wooddesign.

Kunststof gevelbekleding

Op zoek naar een onderhoudsarme gevelbekleding dan is kunststof gevelbekleding een goed alternatief. Kunststof gevelbekleding is het perfecte alternatief voor houten gevelbekleding. Het is onderhoudsarm, duurzaam en eenvoudig te monteren. De kunststof gevelbekleding van Milin is geproduceerd uit hoogwaardig kunststof. De panelen worden veel toegepast in woningbouw en chaletbouw. Kunststof gevelbekleding zorgen voor bescherming en verfraaiing van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Vaak wordt er een natuurproduct zoals hout toegepast op gevels. Het nadeel van hout is dat dit veel onderhoud vergt. Zo moet er regelmatig onderhoud uitgevoerd worden en bestaat de kans op schimmel en houtrot. Met kunststof gevelbekleding kiest u voor een onderhoudsarm alternatief dat door zijn natuurlijk uitstraling haast niet van echt hout te onderscheiden is.  Er worden veel tijd en kosten bespaard aan onderhoud. Af en toe de kunststof gevelbekleding afsoppen en het ziet er weer uit als nieuw! Daarnaast gaat kunststof gevelbekleding jaren mee en is het bestendig tegen alle weersinvloeden.

Soorten kunststof gevelbekleding

Milin heeft verschillende soorten kunststof gevelbekleding in het assortiment. De gevelbekleding is er in gerecycled kunststof gevelbekleding, volschuim gevelbekleding, vezelcement gevelbekleding, , leisteen gevelbekleding en steenstrips gevelbekleding.

Gevelbekleding kunststof

Voor een natuurlijke ventilatie is het belangrijk om wandpanelen en gevelbekleding van kunststof aan te brengen op een regelwerk. Hierdoor blijven niet alleen de gevelbekleding kunststof intact maar ook het gebouw zelf. Milin heeft voor al haar gevelbekleding producten een montagevoorschrift ontwikkeld. Milin adviseert om deze montagevoorschriften goed door te lezen alvorens aan de slag te gaan met het bekleden van de gevel. Montagevoorschriften van gevelbekleding kunststof en alle andere producten zijn te vinden bij de productpagina’s. Voor de montage hebben wij ook verschillende soorten bouwfolie binnen ons assortiment. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Zij staan klaar om je van de juiste deskundige informatie te voorzien.

Kunststof schroten

Kunststof schroten zijn een klassieke benaming voor gevelbekleding. Wij bieden het grootste assortiment kunststof rabatdelen in vele soorten en maten die zowel verticaal als horizontaal gemonteerd kunnen worden. Andere vormen van rabatdelen zijn: kunststof rabat, red cedar rabatdelen en houten rabatdelen. Het grootste aanbod aan kunststof rabatdelen vind je bij Milin.

Kunststof steenstrips

Naast kunststof gevelbekleding hebben wij een breed assortiment steenstrips in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren. Steenstrips zie je vaak terug als bekleding van schoorstenen, woningen, chalets, vakantiehuisjes of om het gat van je chalet op te vullen zodat het een perfecte sluiting heeft. De steenstrips worden vooral toegepast bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Op de steenstrips van Milin krijg je 5 jaar garantie. De steenstrips zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals de kunststof steenstrips, de natuursteen gevelbekleding met een toplaag van echt natuursteen en leisteen gevelbekleding.