(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Duurzame gevelbekleding
MIL155_header_eurotexx_rabatdelen3_1680x250.jpg
MIL155_header_kerrafront10_390x120.jpg

Duurzame gevelbekleding

Duurzame gevelbekleding wordt veel gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector. Duurzame gevelbekleding beschermt de woning en zorgt ervoor dat gevels er weer als nieuw uit zien.

Onze merken gevelbekleding

Referentieprojecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.

Nooit meer schilderen met duurzame gevelbekleding

De duurzame gevelbekleding van Milin is niet van echt houten gevels te onderscheiden. Hout heeft als nadeel dat het veelal onderhoudsintensief is. Je moet regelmatig schuren, gronden en aflakken om te zorgen dat je gevel niet weg rot. Met duurzame gevelbekleding van Milin kan dit niet meer gebeuren.

Met duurzame kunststof gevelbekleding is schilderen niet meer nodig. Af en toe schoonmaken met water is voldoende om weer een prachtige gevel te krijgen. Niet geheel onbelangrijk, tijd en kosten worden hiermee bespaard.

Soorten duurzame gevelbekleding

Gevel bekleding is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten van diverse merken. Zo heb je bij ons de keuze uit rabatdelen, potdeksel, rondkant, steenstrips en plaatmateriaal. Met merken als VinyPlus, Eurotexx, Milyt en WoodDesign lopen we voorop in de markt en ben je altijd op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van duurzame gevelbekleding. Gevelbekleding is bij ons verkrijgbaar in kunststof, houtvezel, composiet, steenslag of polyester.

Op vrijwel alle gevelpanelen zit maar liefst 10 jaar garantie. Kunststof gevelbekleding gaat echter met gemak 30 jaar mee! Alle gevelpanelen uit ons assortiment voldoen aan de richtlijnen voor duurzaam bouwen (DuBo). Dit keurmerk geeft aan dat de producten tot de meest milieuvriendelijke keus behoren. Kies je voor gevelpanelen van Milin, dan maak je dus altijd een bewuste keus! Heb je vragen over een van onze producten, neem dan contact op met onze verkoop afdeling. Zij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je het product kiest dat het beste aan je wensen tegemoet komt.