(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_Wooddesign.jpg
MIL155_header_Wooddesign2_390x120.jpg

WoodDesign potdeksel gevelbekleding

WoodDesign houtlook gevelbekleding met 3-kleuren technologie is een nieuwe generatie in volschuim gevelbekleding. De kunststof panelen hebben hierdoor een geloofwaardige uitstraling van hout. Deze bijzondere 3-kleuren technologie heeft een authentieke uitstraling door de natuurlijke structuur. Dankzij de unieke sluiting zijn WoodDesign gevelbekleding eenvoudig te monteren.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Referentieprojecten

project-winnaar1

Chalet met gecombineerde gevel

Deze riante vakantiewoning staat in een prachtige natuurrijke omgeving. Deze chalet heeft een unieke uitstraling door het gebruik van verschillende soorten gevelbekleding.

MG_9272

Wooddesign

Wooddesign toegepast voor de chaletbouw voor een onderhoudsarme gevel. WoodDesign, het woord zegt het al, hout ontwerp. Met de 3-kleuren techniek zijn de kunststof panelen van WoodDesign is amper te onderscheiden van het echte hout, zelfs houtnerven worden na gebootst.

IMG_8461

Wooddesign Gevelbekleding stal

WoodDesign gevelbekleding is toegepast op een stal in Enkhuizen. De stal had oude houten schroten die nodig aan vervanging toe waren. De eigenaren hebben gekozen voor WoodDesign omdat dankzij de 3D kleurentechniek dit dicht in de buurt komt van het uiterlijk van natuurlijk hout. Echter hebben de volschuim kunststof panelen de eigenschappen van kunststof: onderhoudsarm, duurzaam, eenvoudig te reinigen en een lange levensduur zonder enige renovaties. Veel plezier met jullie nieuwe gevelbekleding!

IMG_0055

Gevelrenovatie woonhuis met Wooddesign

In Nieuwegein, thuisbasis van Milin, zijn houten rabatdelen op deze woning vervangen door duurzame kunststof gevelpanelen van WoodDesign. De eigenaren zijn hiermee niet in strijd met de omgevingswet omdat ze dezelfde kleur en uitstraling hebben gekozen. Ze hebben gekozen voor de kleur Grafiet. Ben jij ook benieuwd wanneer de buren overstag gaan?

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Wooddesign
Bevestigingsafstand regelwerk 40 cm h.o.h.
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 180 mm
Montage Orientatie Horizontaal
Dikte (mm) 17 mm

Geniet nu optimaal van een kleurechte gevel, de unieke WoodDesign kleuren zijn namelijk voorzien van een UV bestendige toplaag. WoodDesign gevelbekleding is leverbaar in 3 verschillende kleuren: Grafiet, goud eiken en zilvergrijs.

Het is raadzaam om een professioneel bouwbedrijf in te schakelen voor een optimale hout lijkende gevelbekleding. Raadpleeg de Milin website om een aanvraag in te dienen voor een bouwbedrijf in een bepaalde regio. Je kan het resultaat ook al bezichtigen bij onze projecten.

WoodDesign houtlook gevelbekleding zijn vervaardigd in de E.U. en hebben een CE-markering en voldoen aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen (DuBo).

Wooddesign houtlook gevelbekleding

Een duurzame gevel is een perfect alternatief voor houten gevels die kunnen rotten en veel onderhoud vergen. De WoodDesign gevels zijn onderhoudsarm, en rotten niet. Hiernaast is de gevelbekleding vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige kunststoffen en recyclebaar.

WoodDesign gevelbekleding worden veelal gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector en voor tuinhuisjes, chalets, stacaravans, bungalows, woonarken, houtskelet-, recreatie-, woning- en unitbouw.

Vergeet niet…

Bouwfolie – waterdichte damp-open folie voor optimale vochtbescherming voor achter de gevelbekleding
PVC reiniger – Voor het optimaal reinigen, behoud van de uitstraling en eigenschappen van gevelbekleding of dakranden gebruik hiervoor onze PVC reiniger.