Zierer gevelbekleding steenstrips

Zierer steenstrips worden gebruikt als bekleding van vooral chalets en woonwagens. Tevens uitstekend geschikt om […]

Kenmerken: 5 jaar garantie op coating, Gemakkelijk te verwerken, Laag gewicht, Onderhoudsarm, UV bestendig, Waterafstotend, Zeer slagvast
Bekijken

Onze merken

Steenstrips buitengevel

Steenstrips zijn weer helemaal terug van weggeweest. Er zijn verschillende soorten steenstrips. Bij Milin hebben wij steenstrips voor buitengevel. Deze steenstrips worden veel toegepast in chaletbouw. Het grootste voordeel van onze steenstrips voor buitengevel is dat ze onderhoudsarm zijn. Daarnaast zijn nagenoeg alle steenstrips slagvast, recyclebaar, uv-bestendig en vochtbestendig. De uitstraling van de kunststof steenstrips is niet van echt steen te onderscheiden. Mede door de erg eenvoudige montage worden de kunststof steenstrips veel toegepast in de nieuwbouw en renovatiesector. Ze zijn ideaal voor schoorsteenrenovaties, tuinhuisjes, houtskeletbouw, recreatiebouw, unitbouw en woonarken.

Steenstrips buitenmuur

Op zoek naar steenstrips voor de buitenmuur? Ons assortiment bestaat uit vele soorten steenstrips voor buitenmuren. Een alternatief voor de bakstenen gevels. Wil je je chalet renoveren? Of het hoogte verschil tussen je vakantiehuisje en de grond opvullen? De steenstrips van Milin voor buitenmuren zijn de oplossing.

Steenstrips gevel

Steenstrips worden veel toegepast op gevels. Voor elk type gevel heeft Milin een passend soort steenstrip. Er zijn 6 verschillende soorten kunststof steenstrips. Steentrips met pleisterstructuur, Steenstrips met grijze voeg of met korrelstructuur, grove steenstrips, leisteenplaten, natuursteen gevelpanelen, natuursteen quaderpaneel en wildverband. De verschillende soorten zijn onderverdeeld in 4 merken:  VinyStoneVinyThermVinyBrick en Zierer.

VinyBrick Steentrips gevelbekleding

VinyBrick is het merk met kunststof steenstrips met grijze voeg en korrelstructuur. Door de grijze voeg en korrelstructuur wordt een steenmotief gevelbeeld nagebootst. Door de grijze voeg zie je een onderscheiding in de steenstrips waardoor het identiek is aan de bakstenen gevel. Door het korrelstructuur wordt de feeling van bakstenen nagebootst. De steenmotief panelen zijn met glasvezel versterkt waardoor de panelen onderhoudsarm, vocht- en UV bestendig zijn. De steenmotief panelen van VinyBrick zijn ideaal voor nieuwbouw en renovatieprojecten van bungalows, tuinhuisjes, vakantiehuisjes en schoorstenen. Tevens zijn de panelen uitstekend geschikt om het open gedeelte aan de onderzijde van chalets dicht te maken, zodat het chassis niet zichtbaar is.

Zierer steenmotief gevelbekleding

Zierer is het merk kunststof steenstrips met wildverband, grove structuur en leisteenplaten. De steenmotief panelen zijn kunststof platen versterkt met glasvezel en voorzien van een speciale coating. De glasvezelversterkte kunststof steenmotief panelen worden gebruikt als bekleding van veelal chalets en woonwagens. Tevens zijn, net zoals het merk VinyBrick, de panelen ideaal geschikt als opvulling voor het hoogteverschil tussen het chalet en de grond. Zierer steenstrips worden veelal gebruikt voor renovatieprojecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.

VinyTherm steenstrips gevelbekleding

VinyTherm is het merk met natuursteen kunststof steenstrips met een V-sluiting of een vlakke afwerking. De gevelpanelen hebben een toplaag van echt natuursteen dat is ingesmolten, hierdoor is het niet te onderscheiden van echte natuursteen. Door een combinatie van kunststof en een toplaag van natuursteen zijn de gevelpanelen verkrijgbaar in lange lengtes en zijn ze recyclebaar, UV bestendig, vochtbestendig en onderhoudsarm. VinyTherm steenstrips worden veelal gebruikt voor renovatieprojecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.

VinyStone steenstrips gevelbekleding

VinyStone is het merk met natuursteen quaderpaneel met voeg. De kunststof strips quaderpanelen hebben een toplaag van echt natuursteen dat is ingesmolten, waardoor er een steenlook uitstraling wordt gecreëerd. Door de voeg wordt er een blokken uitstraling gecreëerd waardoor de steenlook verstrekt wordt. Door een combinatie van kunststof en een toplaag van natuursteen zijn de steenstrips verkrijgbaar in lange lengtes en zijn ze recyclebaar, UV bestendig, vochtbestendig en onderhoudsarm. VinyStone steenstrips worden, net zoals VinyTherm, veelal gebruikt voor renovatieprojecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.