(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Kunststof panelen
MIL155_header_eurotexx_rabatdelen3_1680x250.jpg
MIL155_header_kerrafront10_390x120.jpg

Kunststof panelen

Bij Milin bieden we een divers aanbod van hoogwaardige kunststof panelen aan. Ons assortiment omvat verschillende materialen, kleuren, structuren en afmetingen, wat betekent dat we voor elk project de perfecte oplossing kunnen leveren. Of het nu gaat om gevelbekleding, HPL en PVC platen, sandwichpanelen of wandpanelen, Milin biedt kwaliteit en diversiteit.

Onze merken kunststof panelen

Referentieprojecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.

Gevelpanelen

Onze gevelbekleding omvat een scala aan stijlen en materialen om aan elke esthetische eis te voldoen. Van traditioneel rabat tot moderne steenstrips, we hebben het allemaal. De gevelbekleding kan worden gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof, steenslag en polyester, waardoor je de uitstraling kunt kiezen die bij jouw project past.

Kunststof platen

Voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzaam en makkelijk te onderhouden alternatief voor houten plaatmateriaal, bieden we HPL en volschuim PVC platen aan. Deze kunststof platen hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te bewerken en monteren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor vele bouw- en renovatieprojecten.

Kunststof wandpanelen

In ruimtes waar hygiëne van het grootste belang is, zoals voedselverwerkingsruimtes, biedt ons Wonderboard® assortiment de perfecte oplossing. Onze hygiënische kunststof panelen voldoen aan de HACCP-normen en is verkrijgbaar in een reeks structuren, waardoor deze zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Sandwichpanelen

Onze sandwichpanelen zijn een andere populaire keuze, ideaal voor gebruik als kozijn- of deurvulling. Ze zijn verkrijgbaar in PVC, HPL of HPL met structuurfolie, waardoor er altijd een materiaal en kleur is die perfect past bij jouw project.

Bij Milin streven we ernaar om kwaliteitsproducten te leveren die aan je behoeften voldoen. Met ons uitgebreide assortiment aan kunststof panelen kun je er zeker van zijn dat we het perfecte product voor jou hebben, ongeacht de eisen van je project.