(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_vekaplan.jpg
MIL155_header_vekaplan2_390x120.jpg

Vekaplan S

Vekaplan S is een gladde Hard PVC schuimplaat in 10 mm en 17 mm. Het is een zeer lichte PVC hardschuimplaat met een mat, fijn gestructureerd oppervlak en een zeer fijne celstructuur. De uniforme inwendige celstructuur en het gladde oppervlak aan beide zijden worden gerealiseerd met behulp van het Celuka proces. Vekaplan S wordt vooral toegepast in interieur-, en nieuwbouw en renovatieprojecten en is uit voorraad leverbaar.

Foto Vekaplan

Volschuim dakranden en overstekken

Vekaplan S is uitstekend geschikt voor toepassing als dakrand. Bescherm en verfraai dakranden en overstekken met de volschuimplaten voor een strak en eigentijdse uitstraling. Ontwerp zelf de hoogte van je dakrand of boeiboord en bepaal zelf de diepte van je overstek, om je eigen touch aan je project te geven. Kies voor een zichtbare of onzichtbare bevestiging

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Alle details op een rijtje

Merknaam Vekaplan
Lengte (cm) 300 cm
Aantal kleuren 2
Brandbaarheid Euroclass D-s2,dO
Dikte (mm) 10, 13, 15, 17 mm
Vekaplan S 

Steeds vaker wordt naar duurzame oplossingen gevraagd, welk de voordelen hebben van hout, maar niet de nadelen van hout zoals rotten, schimmelvorming en de regelmatige periodieke van schilderen en schoonmaken. Als antwoord hierop heeft Milin een volschuim plaatmateriaal in haar assortiment, namelijk Vekaplan S volschuim platen. 

Vekaplan S combineert de voordelen van plaatmateriaal op basis van hout en kunststof volschuim. De voordelen van hout blijft, zoals de gemakkelijke verwerkbaarheid, universele toepassing voor binnen als buiten en de creatieve vrijheid in het maken van vormen en vlakken. Maar als voordeel ten opzichte van hout delamineert, rot en schimmelt Vekaplan niet, is kleur-, stoot-, en krasvast en neemt geen vocht op, waardoor er nauwelijks tot geen hechting plaatsvind van algengroei. Daarnaast heeft Vekaplan S het voordeel dat deze niet meer geschilderd hoeft te worden.

Vekaplan S is een volschuim plaat, waarbij de karakteristieke eigenschappen verkregen wordt, middels een co-extrusie productie proces. Vekaplan S is aan beide zijden voorzien van deze co-extrusie toplaag, waardoor deze aan beide zijden te gebruiken is. 

Vekaplan S is universeel toepasbaar en kan worden gebruikt voor de wangen van een dakkapel, boeiboord, dakrand, overstek, plafond van een carport, topgevel, gevelplaat, kozijnvulling, aftimmering buitens - huis en diverse betimmeringen binnenshuis, denk hierbij aan koven, aftimmeringen in keukens, in- en onderbouwen van sanitiare ruimtes zoals inbouwtoilet en bad-onderbouwen. Deze toepassingen en eigenschappen vind je alleen in Vekaplan S volschuim platen. De platen zijn uitstekend te verzagen, prima te frezen, te boren en kunnen zowel zichtbaar als onzichtbaar bevestigd worden. 

Het Vekaplan S volschuim plaatmateriaal bevat geen schadelijke stoffen, is milieuvriendelijk, herbruikbaar en recyclebaar. Daarnaast is Vekaplan S een duurzame en uitstekende keuze door haar superieure eigenschappen en voldoet aan essentiƫle eisen voor bouwproducten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Kies uitsluitend voordelen en superieure kwaliteit, kies Vekaplan S.