Deeplas

deeplas dakrand
Deeplas volschuim dakrandpanelen

Deeplas dakrandpanelen zijn gemaakt van PVC of te wel kunststof. De dakrandpanelen met een volschuim […]

Kenmerken: Beschermend, Eenvoudige montage, Lange lengtes, Onderhoudsarm, Vochtbestendig
Bekijken

Onze merken

Meer over Deeplas

Deeplas dakrandenpanelen zijn gemaakt van een volschuim kern met een harde PVC-toplaag. Deze toplaag beschermd de dakranden tegen weer en wind. De dakrandpanelen zijn uitermate geschikt voor het afwerken van dakranden en overstekken. De dakrandpanelen zijn onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en leverbaar in lange lengtes tot 6m1.

Deeplas panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van alle soorten gevels, zijwangen, dakkapellen, dakoverstekken en dakranden. De panelen zijn verkrijgbaar in de kleur wit en crème. Door de kleuren en structuren geven de dakranden een moderne en strakke afwerking aan de dakrand.

Haakse hoek en bullnose

Deeplas panelen zijn verkrijgbaar als volschuim bullnose en volschuim haakse hoek 75 of 90mm. De bullnose variant is ideaal toe te passen bij dakranden waarbij een overstek noodzakelijk is. Dankzij de “bullnose” aan het einde van de breedte van het paneel is het kinderlijk eenvoudig het overstek in te plaatsen. De overstekpanelen kunnen in de neus worden gehangen voor een snel en strak eindresultaat. De Deeplas haakse hoek dekt een klein deel van het overstek, ideaal toe te passen bij dakranden zonder of met een kleine overstek.