Milinboard freestone light.jpg
Milinboard freestone light.jpg

Kies voor onderhoudsarm

met de bouwmaterialen van Milin

Bij Milin begrijpen we dat een woning een plek is waar je wilt ontspannen en genieten, zonder gedoe en zorgen over constant onderhoud. Daarom bieden wij hoogwaardige bouwmaterialen aan die speciaal zijn ontworpen om de woning duurzaam en onderhoudsarm te maken. Met onze producten kun je vol vertrouwen bouwen aan een huis dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang zijn uitstraling behoudt.

Charlotte-jacobslaan-1

Gevelbekleding

Onze gevelbekleding is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en biedt de perfecte combinatie van onderhoudsarm en duurzaamheid. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals UV-straling, regen en vorst. onze producten zijn kleurvast, rotbestendig en behoeven geen schilderwerk. Zo behoudt uw gevel zijn prachtige uitstraling zonder dat u tijd en geld hoeft te besteden aan onderhoud.

Deeplas dakrand

Dakranden

Bescherm uw dakranden tegen weer en wind met onze onderhoudsarme dakranden. Onze kunststof dakranden bieden optimale bescherming tegen vocht, schimmel en rot. Ze zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen schilderwerk of periodieke onderhoudsbeurten. Met een ruime keuze aan stijlen en kleuren zorgen onze dakranden niet alleen voor functionaliteit, maar ook voor een fraaie afwerking van de woning.

Milin overzet vensterbank wit 6

Vensterbanken

Maak de binnenafwerking compleet met onze onderhoudsarme kunststof vensterbanken. Deze vensterbanken zijn bestand tegen vocht, krassen en verkleuring, waardoor ze hun oorspronkelijke uitstraling behouden. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Kies uit verschillende stijlen en afwerkingen om de perfecte vensterbank te vinden die past bij het project.

kozijnafwerking-dagkant-wit-kunststof-1

Kunststof Afwerkprofielen

Onze kunststof afwerkprofielen zijn de ideale oplossing voor een strakke en duurzame afwerking van uw interieur. Of het nu gaat om deuren, kozijen, plafonds, wanden, vloeren of trappen, onze afwerkprofielen bieden een naadloze en onderhoudsarme oplossing. Ze zijn gemakkelijk te installeren, vereisen geen schilderwerk en behouden hun kwaliteit en uitstraling jarenlang.

Bij Milin geloven we in het bieden van hoogwaardige bouwmaterialen die niet alleen duurzaam en onderhoudsarm zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van de woning. Onze producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, texturen en stijlen, zo is er altijd een product dat perfect bij de woning past.

Of u nu een nieuwbouwproject heeft of een woning wilt renoveren, onze onderhoudsarme bouwmaterialen bieden de oplossing waar je naar op zoek bent.

Referentieprojecten

kozijnafwerking-buiten-

Kozijnafwerking met Deeplas haakse hoek

De woningen zijn afgewerkt met Deeplas, een volschuim haakse hoek. Deze zijn toegepast op alle woningen om het kozijn en de haakse hoek mee af te werken. Dit geeft een authentieke uitstraling aan de woningen.

dakranden

Kozijnafwerking Milin

Nieuwe kozijnafwerking voor binnen en buiten. Deze hele straat is voorzien van nieuwe kunststof kozijnafwerking. Aan de buitenkant zijn de woningen voorzien van nieuwe kozijnafwerking, boeidelen en dakranden.

6

Kunststof dakrand en overstek

In het oosten van ons land in Almelo is dit appartementen complex nieuw gebouwd. De dakranden en overstekken zijn bekleed met VinyPlus dakrandpanelen en overstekpanelen. De kleur van de dakranden en overstekken is wit voor een uniforme uitstraling. Omdat de panelen enigszins flexibel zijn kunnen deze gebogen ondergronden bekleden.De eigenaren hebben nu onderhoudsarme dakranden omdat enkel een sopje volstaat bij het schoonmaken om de uitstraling en eigenschappen van het product te behouden.

Milyt-Goes-03

Milyt dakkappelen

Milyt kunststof platen zijn toegepast op een hele wijk waarvan de dakkapellen zijn voorzien van HPL platen. De HPL platen zorgen voor een strakke afwerking zonder naden. Tevens zijn de HPL platen van Milyt milieuvriendelijk, duurzaam en onderhoudsarm.

Onze merken