Dakkapel Vinyplus

Het project
Onlangs heeft Bendabouw in Den Haag 20 dakkapellen geplaatst op deze karakteristieke woningen. Tijdens de bouw heeft Bendabouw een collectieve aanbieding gedaan voor de hele wijk, zo kon er een uniforme stijl gerealiseerd worden.

Er is gekozen om de dakkapellen te bekleden met het sponningdeel van VinyPlus in de kleur zwart. “In samenwerking met alle bewoners hebben we bepaald dat de dakkapellen een luxe, maar natuurlijke houten uitstraling moesten krijgen. Daarnaast was er de wens om ze onderhoudsarm te maken. Zo kwamen we uit op VinyPlus” aldus Romeo van Bendabouw.

De panelen van VinyPlus zijn niet onderhoudsvrij, maar onderhoudsarm. Dat wil zeggen dat zo nu en dan schoonmaken voldoende is om de panelen er zeker 25 jaar als nieuw uit te laten zien!

De verwerking
Over de verwerking van VinyPlus zegt Romeo het volgende; “VinyPlus is zeer eenvoudig te verwerken en te monteren. Het beschikt daarnaast over tal van afwerkingsmogelijkheden. Er zijn hoekstukken, overige profielen en schroeven te krijgen in een passende kleur. Zo kunnen we ook alles netjes afwerken. Voor de bewoners van de Charlotte Jacobslaan is het een zeer geslaagd project. Ze hebben met een dakkapel veel extra ruimte en licht op de bovenverdieping verkregen.

Maar niet alleen voor de bewoners was het een succes, ook voor Benda bouw heeft het veel opgeleverd; “Onze nieuwe potentiële klanten nemen hier regelmatig een kijkje zodat ze het eindresultaat kunnen zien. Dankzij dit project krijgen we veel nieuwe aanmeldingen van klanten. Niet alleen in de buurt, maar ook verder weg!”
Wij snappen het wel! Het resultaat ziet er strak uit. Zelf ervaren hoe de gevelbekleding van Vinyplus er op jouw woning uit kan zien? Vraag dan een kleurmonster aan!

VinyPlus

Benieuwd geworden naar dit product? Vraag een gratis kleurmonster aan om het materiaal, de kleur en de structuur goed te kunnen beoordelen.

Kleurmonster aanvragen