(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Vlotdelen
MIL155_header_eurotexx_rabatdelen3_1680x250.jpg
MIL155_header_kerrafront10_390x120.jpg

Vlotdelen

Potdeksel delen van bijvoorbeeld Eurotexx worden in de volksmond vaak vlotdelen genoemd. Dit zijn overlappende gevelpanelen van kunststof. Traditioneel werden de gevels bekleed met houten vlot delen, maar tegenwoordig zie je steeds meer kunststof voor duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Tegenwoordig kan je de kunststof vlotdelen amper onderscheiden van natuurlijk hout. In de volksmond worden vlotdelen ook rabatdelen en kunststof schroten genoemd.

Onze merken gevelbekleding

Referentieprojecten

1_0126

Chalet Eurotexx

Eurotexx rondkant panelen zijn toegepast op een nieuw gebouwde chalet. Antraciet rondkant panelen gebruikt om de gevel te bekleden en Eurotexx  rondkant wit om de overstek te bekleden. De chalet heeft nu een unieke uitstraling van natuurlijk hout en kleuren combinaties.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.

Milin biedt 2 soorten potdeksel of vlotdelen gevelpanelen aan. Eurotexx en WoodDesign zijn de merken waaronder deze 2 soorten zijn ondergebracht. Potdeksel wordt enkel horizontaal toegepast. Voor zowel horizontale als verticale gevelbekleding hebben wij andere merken zoals VinyPlus waarbij dit wel mogelijk is.

Op de site kan je eenvoudig een gratis monster aanvragen in de beschikbare kleuren van dat product. Ervaar met je eigen ogen en handen hoe de gevelpanelen eruit zien, of de kleur goed tot zijn recht komt en of dit voldoet aan de totale verwachtingen. Enkele minuten investeren om de aanvraag te doen en één of twee dagen wachten om hem in huis te hebben.