Potdeksel delen van bijvoorbeeld Eurotexx worden in de volksmond vaak vlotdelen genoemd. Dit zijn overlappende gevelpanelen van kunststof. Traditioneel werden de gevels bekleed met houten vlot delen, maar tegenwoordig zie je steeds meer kunststof voor duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Tegenwoordig kan je de kunststof vlotdelen amper onderscheiden van natuurlijk hout. In de volksmond worden vlotdelen ook rabatdelen en kunststof schroten genoemd.

Milin biedt 2 soorten potdeksel of vlot delen gevelpanelen aan. Eurotexx en WoodDesgin zijn de merken waaronder deze 2 soorten zijn ondergebracht. Potdeksel wordt enkel horizontaal toegepast. Voor zowel horizontale als verticale gevelbekleding hebben wij andere merken zoals VinyPlus waarbij dit wel mogelijk is.

Gratis kleurmonster vlotdelen

Op de site kan je eenvoudig een gratis monster aanvragen in de beschikbare kleuren van dat product. Op de specifieke productpagina’s vind je onderin het kopje “kleuren”, hier vraag je eenvoudig een monster aan in de kleur en het soort product. Ervaar met je eigen ogen en handen hoe de gevelpanelen eruit zien, of de kleur goed tot zijn recht komt en of dit voldoet aan de totale verwachtingen. Enkele minuten investeren om de aanvraag te doen en één of twee dagen wachten om hem in huis te hebben.