Kerrafront Modern Wood dubbel sponningdeel

  • kunststof sponningdeel
  • sponningdeel
  • kunststof gevelbekleding
Kenmerken:
  • Dubbel sponningdeel
  • Hoge materiaaldichtheid
  • Lange lengtes
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • UV bestendig
  • recyclebaar

Met Kerrafront Modern Wood heb je een alternatief voor de tijdrovende  traditionele afwerkingsmaterialen. Door Modern Wood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking  van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke  installatie van Modern Wood. Naast de gemakkelijke  bevestiging zorgt dit nieuwe product tevens voor perfect gereproduceerd natuurlijk hout, dit zorgt voor een uitzonderlijke visuele aantrekkelijkheid.

De gevelbekleding van Kerrafront Modern Wood als kunststof sponningdeel is niet alleen eenvoudig te installeren maar ook op economisch gebied voordelig, de gevelbekleding zorgt voor isolatie en beschermt het interieur van uw huis. De panelen zijn voorzien van een uitstekende luchtcirculatie. Daarnaast is de installatie van Modern Wood-panelen zeer eenvoudig, de panelen beschikken over ingebouwde sloten en vooraf gemaakt schroefgaten. De panelen zijn van een bouwstof die gemakkelijk te verwerken is. De panelen worden gekenmerkt door een hoge dichtheid en homogeniteit, bovendien zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal en natuurlijk 100% recyclebaar.

Dubbel kunststof sponningdeel

Door Modern Wood-panelen zien gevels eruit als perfect gereproduceerd natuurlijk hout, zowel de kleur als textuur van natuurlijk hout komt terug in de panelen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Naast de charme en uitstraling die deze panelen meebrengen zijn ze ook gemakkelijk te installeren, dit komt door de ingebouwde sloten en vooraf gemaakte schroefgaten. Bovendien kan de gevelbekleding van Modern Wood stijlvol gecombineerd worden met andere materialen zoals beton, steen of glas. De panelen zijn bestand tegen vocht, onderhoudsvrij en hebben een hoge weerstand tegen mechanische schade en temperatuurveranderingen. De dubbele sponningdeel gevelbekleding is leverbaar in zeven verschillende kleuren.

Alternatieven:

We hebben ook gevelbekleding van:VinyPlusWoodDesign, Eurotexx, Dutchplank, Kerrafront TrendMilexx, Multitexx, VinyBrick, VinyStone, VinyTherm.

Vergeet niet…

Bouwfolie – waterdichte damp-open folie voor optimale vochtbescherming voor achter de gevelbekleding
Afwerkprofielen – Voor een uniforme en strakke afwerking en de uiteindelijke uitstraling LET OP: Kleuren van de afwerkprofielen wijken af van het paneel
PVC reiniger – Voor het optimaal reinigen, behoud van de uitstraling en eigenschappen van gevelbekleding of dakranden gebruik hiervoor onze PVC reiniger.

Specificaties:

Dubbel sponningdeel:
6000 x 372 x 18 mm
werkend: 332 mm

Projecten

 

modern wood project

Gerelateerde producten

Multi sponningdeel Sheffield eiken grijs
Sponningdelen
Kerrafront Multi sponningdeel
Volschuim gevelbekleding
Kerrafront Trend volschuim gevelbekleding

Gevelpaneel

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
0310
1st
0311
1st

Profielen

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
0323
1st
kleur afwerkprofiel wijkt af van het paneel
0324
1st
kleur afwerkprofiel wijkt af van het paneel
0326
1st
0424
1st
kleur afwerkprofiel wijkt af van het paneel
0431
1 p/container
0438
1 p/container
0441
1 p/container
0498
1st

Onderhouds- en reparatie- en bevestigingsartikelen

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
0415
1 p/doos
Let op: je besteld dit artikel per verpakking.