kunststof profielen
Milin hard PVC profielen

Hard PVC/Kunststof Profielen van Milin De hard PVC/ kunststof profielen van Milin biedt een ruim […]

Kenmerken: Gelijkzijdige- en ongelijkzijdige hoekprofielen, H-profielen, Kamerprofielen, Kokerprofielen, Platstrips, PVC Profielen, U-profielen, Vouwhoekprofielen, Z-profielen
Bekijken

Onze merken

Kunststof strips

Kunststof is een materiaal dat prima geschikt is om zeer dunne profielen mee te maken. De platprofielen van Milin zijn dan ook slechts 2,0 tot 3,0 mm dik Ze lenen zich daardoor voor allerlei subtiele afwerkingen.

Platte kunststof strips

De platte kunststof strips zijn daarmee een goede vervanger van houten plintjes of andere aftimmerlatten. Waar hout behoorlijk volume nodig heeft om niet te breken, is kunststof in zeer beperkte diktes juist een flexibel en vrijwel onbreekbaar materiaal. Het laat zich in allerlei vormen meebuigen, het is licht, duurzaam en gemakkelijk te bewerken.

Afwerkstrip kunststof

De afwerkstrip kunststof is in een groot aantal maten beschikbaar. Milin levert de kunststof afwerkstrip vanaf 20×2,5 tot maar liefst 200×3,0 mm. De kunststof afwerkstrips hebben een lengte van 6 meter. Dat maakt het mogelijk om vrijwel elke afdekking uit één geheel te maken. Storende stootnaden kunnen daardoor achterwege blijven.

De afwerkstrip kunststof is er in wit, crème of zwart, afhankelijk van de afmeting.

Kunststof afwerkstrip

De afwerkstrip kunststof is er niet alleen in platte strip, maar ook in afwerkstrip met een zachte lip. Hiermee zijn ook strakke aansluitingen te maken als er een beperkte maatafwijking te overbruggen is. Deze kunststof afwerkstrip is verkrijgbaar vanaf 20×2,5 tot 60×3,0 mm, in de kleuren wit en crème.