VinyPlus Heide lodges

  • Vinyplus gevelbekleding heide lodge
  • Vinyplus gevelbekleding chalet
  • Vinyplus gevelbekleding chalet
  • Vinyplus gevelbekleding chalet
  • Vinyplus gevelbekleding chalet
  • Vinyplus gevelbekleding

Op een prachtige locatie aan de heide van Ermelo staan deze heide lodges. Door het materiaal gebruik hebben de lodges een natuurlijke uitstraling die perfect past bij deze locatie. In 20 stappen sta je vanaf deze lodges in het open heide gebied van Ermelo. Hierdoor is deze plek omgeven door rust. Daar past deze vormgeven en rustige uitstraling perfect bij.

De chalets zijn afgewerkt met de gevelbekleding van VinyPlus in de kleur Turners Eiken. Er is bij deze gevelbekleding gekozen voor een open-gevel-look en een verticale montage. Dit geeft de chalets een moderne uitstraling. De dakranden zijn afgewerkt met VinyPlus dakranden in de kleur zwart. Dit sluit perfect aan bij de open-gevel-look. Daarnaast is er bij deze chalets voor gekozen om de veranda af te werken met echt hout. Hierdoor lijkt de gevelbekleding nog meer op echt hout.

VinyPlus

Benieuwd geworden naar dit product? Vraag een gratis kleurmonster aan om het materiaal, de kleur en de structuur goed te kunnen beoordelen.

Kleurmonster aanvragen

VinyPlus houtstructuren zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Het heeft de look van hout met de voordelen en het comfort van kunststof. Zo behoort schuren, schilderen en beitsen voortaan tot het verleden. Jaarlijks de gevelbekleding schoonmaken met PVC reiniger is voldoende om jarenlange van een prachtige gevel te genieten. VinyPlus geeft een garantie van 10 jaar.

Benieuwd naar de verschillende soorten houtstructuren? Vraag op onze website een gratis kleurmonster aan. Zo kun je thuis rustig kijken welke kleur het beste bij jouw gevel en wensen past.