steenlook vensterbank
Natuursteen vensterbanken
Natuursteen vensterbanken hebben de uitstraling van natuursteen met het gemak van kunststof....
Bekijken
overzet vensterbank
Overzet vensterbanken
Overzet vensterbanken van Milinboard zijn snel en eenvoudig te monteren. Ze zijn...
Bekijken
vensterbank
Kunststof vensterbanken
Kunststof vensterbanken zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. De vensterbanken type...
Bekijken

Onze merken

Vensterbanken

Werk je kozijn strak af met een mooie vensterbank. Een vensterbank zorgt voor een bepaalde stijl in uw woning. Daarom vind je in ons assortiment een ruim aanbod aan vensterbanken. Waaronder de standaard kunststof vensterbanken, overzet vensterbank om eenvoudig uw oude vensterbank te renoveren en steenlook vensterbanken. De steenlook vensterbanken hebben de look van natuursteen met het onderhoudsvriendelijke karakter van kunststof.

Milinboard is verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven tot wel 60,5 cm breed. Milinboard vensterbanken zijn eenvoudig te monteren en worden gebruikt voor raamkozijnen en dakkapellen in de nieuwbouw-, renovatie- en recreatiesector. Het fraaie design in combinatie met de melamine toplaag en de honingraat binnen versteviging, maken onze vensterbanken krasvast en vocht- en uv-bestendig.

Kunststof vensterbanken

Kunststof vensterbanken zijn onderhoudsarm en eenvoudig te monteren. Milinboard is verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven. Milinboard vensterbank is eenvoudig te monteren en wordt gebruikt voor raamkozijnen en dakkapellen in de nieuwbouw-, renovatie- en recreatiesector. De standaard vensterbank heeft een fraai design. De combinatie van de melamine toplaag en de honingraat binnenversteviging, maken deze vensterbanken krasvast en uv-bestendig. De vensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en marmer.

Overzet kunststof vensterbank

Naast de standaard vensterbanken zijn er ook hoogwaardige overzetvensterbanken leverbaar. Deze hebben een spitse neus en bieden uitkomst wanneer hak- en breekwerk niet gewenst is. De overzetvensterbanken worden over de bestaande vensterbank heen geplaatst waardoor snel en gemakkelijk de uitstraling van het kozijn wordt verbeterd. De overzetvensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en crème.

Steenlook vensterbank

Milinboard steenlook binnen vensterbanken van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De vensterbanken zijn bijzonder duurzaam en stevig dankzij de oersterke melamine-toplaag en zijn leverbaar in zes verschillende kleuren en structuren. De vensterbanken worden standaard geleverd in 25 cm breedte en zijn aan twee zijden te gebruiken, naar keuze met een brede neus of met een smalle neus.