(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Zweeds rabat
MIL155_header_eurotexx_rabatdelen3_1680x250.jpg
MIL155_header_kerrafront10_390x120.jpg

Zweeds rabat

De term Zweeds rabat is komen overwaaien vanuit Scandinavië. In deze landen wordt de term gebruikt bij rabatdelen die erg veel lijken op de Nederlandse potdeksel of vlotdelen. Deze Zweeds rabat delen worden in de Scandinavische landen nog steeds van hout gemaakt. Milin biedt een duurzame en milieuvriendelijke oplossing met de verschillende soorten gevelbekleding. De voordelen zijn dat de kunststof panelen bijna in elke kleur verkrijgbaar zijn dankzij de Renolit folie. Naast de beschikbare kleuren zullen de kunststof panelen niet verkleuren, splinteren of rotten. De gevelpanelen zijn onderhoudsarm, af en toe en sopje is genoeg!

Referentieprojecten

VinyPlus-zwart-Europarcs

Europarcs kiest voor VinyPlus

De vakantieparken van EuroParcs beschikken over een grote diversiteit aan verblijven. Van kleine chalets tot grote familieverblijven, bij EuroParcs is er genoeg keuze voor iedereen. Door het grote gevarieerde aanbod heeft EuroParcs ook een leverancier nodig die aan hun eisen kan voldoen. Daarom heeft EuroParcs gekozen voor Vinyplus.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

IMG_6832

Eurotexx Antraciet Chalet

Eurotexx dubbel rabatdelen zijn toegepast voor een vakantie huisje. Het chalet is afgewerkt met sierluiken in dezelfde kleurgroep. De bewoners kunnen jaren lang, onderhoudsarm genieten van hun vakantiehuis.

1_053

Eurotexx chalet

Eurotexx dubbel rabat antraciet en wit zijn toegepast op een chalet in Breskens. Door de 2 kleuren combinatie heeft de chalet een moderne uitstraling die onderhoudsarm is, UV bestendig en de gevelpanelen zijn eenvoudig te monteren. Naast deze eigenschappen hebben de Eurotexx gevelpanelen een garantie van 10 jaar.

Milin biedt 2 soorten potdeksel of vlot delen gevelpanelen aan. Eurotexx en WoodDesign zijn de merken waaronder deze 2 soorten zijn ondergebracht. Potdeksel wordt enkel horizontaal toegepast. Voor zowel horizontale als verticale gevelbekleding hebben wij andere merken zoals VinyPlus waarbij dit wel mogelijk is.

Op de site kan je eenvoudig een gratis monster aanvragen in de beschikbare kleuren van dat product. Ervaar met je eigen ogen en handen hoe de gevelpanelen eruit zien, of de kleur goed tot zijn recht komt en of dit voldoet aan de totale verwachtingen. Enkele minuten investeren om de aanvraag te doen en één of twee dagen wachten om hem in huis te hebben.