Rob over zijn samenwerking met Milin

Rob de Beurs ontwerpt al ruim 33 jaar chalets en lodges. Elk ontwerp dat hij maakt, steunt op klantenwens, bedrijfsvoering én zijn eigen ervaring. Rob weet met zijn ervaring dus wat er te koop is en wat goede en minder goede keuzes zijn.

Milin-Truck

Eén leverancier

“We kiezen heel bewust voor één leverancier”, zegt Rob. “We kopen al heel lang in bij Milin en dat bevalt goed. Het product is niet per se uniek, maar de relatie is dat wel. Je zoekt een relatie waar je op kunt bouwen, waar beide partijen voordeel bij hebben. Een betrouwbare partner is belangrijk. Als we een snelle levering nodig hebben, zorgt Milin daar ook voor. Service, klantgerichtheid en de onderlinge band is daarin erg belangrijk.” De levering binnen vaak twee werkdagen ervaart Rob ook als zeer positief.

Milin-fabriek

Meer dan 15 jaar

Dat die onderlinge band er is, blijkt wel uit het feit dat Rob al zeventien jaar lang zaken doet met Milin. De materialen zijn bij hem ook ruimschoots bekend, evenals bij de verwerkers in de fabriek in Marknesse. “Ook daar komen alleen positieve geluiden vandaan. Zij zijn gewend om met deze materialen te werken.” Technisch advies heeft hij dan ook vrijwel niet nodig van Milin. “Contact hebben we alleen bij vragen over leveringen of producten. Dan weet Milin mij altijd goed te helpen.”

Veluwe-meer-pardot-1024x495

De levensduur

Een belangrijk argument om te kiezen voor de producten van Milin is de verwachte levensduur. “Mits je de materialen goed onderhoudt, moeten ze toch minimaal 25 jaar mee gaan. We adviseren onze klanten wel om de gevel af en toe te wassen, net zoals je een auto nu en dan wast. Wellicht zal het materiaal in de loop der jaren licht gaan verkleuren. De producten worden ook steeds verder ontwikkeld. Wat vijftien jaar geleden werd gebruikt, wordt nu niet meer verkocht. Een recent ontwerp van Rob zijn de Royal Villa’s op Strandparc Nulde. De materialen van Milin staan er daarbij garant voor dat het chalet lange tijd zijn fraaie uitstraling behoudt.

Gerelateerde artikelen

Afbeelding-monteur-thumb

De 6 stappen voor montage kunststof gevelbekleding

In dit blog en montagevideo leggen we uit hoe je kunststof gevelbekleding monteert aan de hand van een stappenplan.

header-1

Buitengevel isoleren

Buitengevel isoleren met onderhoudsarme gevelbekleding is goed mogelijk! Bespaar stookkosten, verhoog de waarde van de woning en wordt milieubewust.

1 Vinyplus rondkant

Buitenkwaliteit met renolit folie

Dankzij technologische ontwikkelingen kunnen de kunststof producten worden afgewerkt met een Renolit folie. De folie zorgt voor een beschermlaag waardoor de levensduur verhoogd wordt en deze langer is dan bijvoorbeeld hout. 

dakranden

Dakrand renovatie

Houten dakrand wordt steeds meer vervangen door kunststof dakrandpanelen. Onderhoudsarm - Nooit meer schilderen - 10 jaar garantie - Gratis monster!