mounting eaves
Kunststof dakrand
Kunststof boeidelen zijn leverbaar in verschillende kleuren en structuren. Hierdoor is er...
Bekijken
eaves
Kunststof dakrand volschuim
Kunststof boeidelen van volschuim zijn eenvoudig te bewerken, zijn onderhoudsarm en hebben...
Bekijken
overstekpanelen
Buitenplafonds en overstekpanelen
Buitenplafonds zijn er in vele soorten en maten. Voor een groot plafond...
Bekijken

Onze merken

Boeiboorden

Milin heeft een uitgebreid assortiment aan dakranden, overstekken, boeiboord, plafond panelen en boeidelen. Professionele dakranden die door middel van RVS torx schroeven worden bevestigd of met clips voor een blinde bevestiging. Voor nagenoeg alle toepassingen heeft Milin een oplossing. In het assortiment vind je kunststof boeiboorden, volschuim dakranden en dakrandpanelen met of zonder structuurfolie.

Dakranden

Dakranden van woningen zijn vaak gevoelig voor onderhoud. Houten dakranden die je boeiboord of boeideel beschermen en verfraaien vereisen veel onderhoud. Ze moeten regelmatig geschuurd en geschilderd worden. Door middel van onze kunststof dakrandpanelen werk je de dakranden strak en onderhoudsarm af. Milin dakranden zijn duurzaam, hebben lange lengtes tot 6 meter, zijn onderhoudsvriendelijk, UV-bestendig en beschermend. Op de dakranden van Milin krijgt u minimaal 10 jaar garantie.

Boeiboord vervangen

Eens in de zoveel tijd zijn boeiboorden toe aan vervangen. Kies voor een kunststof of volschuim boeiboord en kies voor onderhoudsvriendelijk. De boeiboorden in het assortiment van Milin zijn er in veel verschillende kleuren, zo is er altijd een kleur boeiboord dat past bij jouw woning. De VinyPlus dakrandeb zijn er in een legio aan kleuren en structuren. Kiest u voor een strakke witte dakrand of voor een stijlvolle houtstructuur. Voor elk project hebben wij een passende dakrand. Vraag een gratis kleurmonster aan om de kleuren thuis te kunnen vergelijken.

Dakrandafwerking

Jouw dakrandafwerking kan in meer dan 10 verschillende kleuren! Door te kiezen voor kunststof dakrandafwerking van VinyPlus krijgt jouw dakrand een schitterende strakke en moderne uitstraling. Een houten boeiboord heeft altijd onderhoud nodig je zult het eens in de 5 jaar moeten schilderen, door de duurzaamheid van VinyPlus is onderhoud niet nodig, alleen af en toe een sopje is voldoende voor de boeiboorden van VinyPlus.

Dakrand montageprofiel

Bespaar tijd met het dakrand montageprofiel van VinyPlus. Door het montageprofiel op het uitgelijnde regelwerk te monteren kan het VinyPlus dakrandpaneel eenvoudig bevestigd worden. Het montageprofiel wordt achter het dakrandpaneel bevestigd en geeft de dakrand een strakke en moderne uitstraling.