(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Dakafwerking
MIL155_header_milyt3.jpg
MIL155_header_milyt4_390x120.jpg

Dakafwerking

Bij Milin bieden we een uitgebreid assortiment dakafwerking aan die niet alleen een mooie, maar ook een duurzame en onderhoudsarme oplossing biedt. Traditionele houten dakafwerkingen kunnen veel onderhoud vergen en hebben vaak een beperkte levensduur. Daarom hebben wij bij Milin ons gericht op het aanbieden van alternatieven in kunststof die lang meegaan en minimaal onderhoud vereisen.

Onze merken dakafwerking

Referentieprojecten

MG_8967

Milyt dakrand in Drachten

De dakranden waren aan renovatie toe, het hout begon te rotten en te schimmelen. Door de dakgootbekleding te vervangen met Milyt HPL plaatmetriaal zorg je voor onderhoudsarme bekleding. Een enkele keer schoonmaken volstaat! 

kozijnafwerking-buiten-

Kozijnafwerking met Deeplas haakse hoek

De woningen zijn afgewerkt met Deeplas, een volschuim haakse hoek. Deze zijn toegepast op alle woningen om het kozijn en de haakse hoek mee af te werken. Dit geeft een authentieke uitstraling aan de woningen.

Milyt-Heinekenszand_1_007

Milyt HPL Boeidelen in Heinekenzand

Een basisschool in Heinekenzand is bekleed met Milyt HPL platen. De kunststof platen passen perfect bij de kleur van het gehele gebouw.

Royal-villa-web-2

De Royal Villa

Dit is één van de nieuwe houtstructuren van VinyPlus en geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. Van een meter afstand is niet te zien of het om kunststof of hout gaat.

Assortiment dakafwerking

Ons assortiment dakafwerking omvat een breed scala aan opties, waaronder kunststof dakranden, volschuim dakranden, overstekken, boeiboorden en overstekpanelen. Daarnaast bieden we ook HPL-panelen aan, een bijzonder duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn weerstand tegen slijtage en invloeden van buitenaf.

Merken in dakafwerking zijn: VinyPlus, Milexx, Milyt en Deeplas. Elk van deze merken biedt unieke voordelen, van de robuuste en stijlvolle dakranden van VinyPlus, tot de hoge kwaliteit en onderhoudsarme oplossingen van Milexx en Milyt. Deeplas is ook een populair merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Bij Milin begrijpen we dat elk project uniek is en we streven ernaar om een breed scala aan producten aan te bieden om aan deze unieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige en strakke afwerking of iets dat een beetje meer stijl en persoonlijkheid aan je dak toevoegt, we hebben het product dat aan jouw behoeften voldoet. Door te kiezen voor een van onze kunststof dakafwerkingen, kies je voor een fraaie, duurzame en onderhoudsarme oplossing.