Eurotexx potdeksel

Deze woningen in Maassluis waren bij de bouw al voorzien van de Eurotexx potdeksel gevelbekleding aan de achterzijde van de woning. Drie bewoners wilden graag hun woningen voorzien van een dakkapel om zo meer ruimte en licht te creëren op de zolder. Om te zorgen dat de dakkapel bij het karakter van de woning past heeft de aannemer; Bendabouw,  deze bekleed met dezelfde Eurotexx potdeksels als de achtergevel. Bendabouw werkt vaker met Eurotexx panelen “De kunststof panelen van Eurotexx zijn onderhoudsarm en niet van echt hout te onderscheiden  door de grove houtstructuur. Dit zorgt niet alleen voor een mooi geheel, maar ook voor een onderhoudsarme toekomst!

Het productieteam van Bendabouw was zeer te spreken over de verwerking van de Eurotexx potdeksel; “Bewerken en monteren ging soepel en zonder problemen, zoals we inmiddels gewend zijn van onze andere Eurotexx en VinyPlus projecten”

Potdeksel gevelbekleding
Eurotexx Potdeksel
Potdeksel gevelbekleding
Eurotexx

Benieuwd geworden naar dit product? Vraag een gratis kleurmonster aan om het materiaal, de kleur en de structuur goed te kunnen beoordelen.

Kleurmonster aanvragen