VinyPlus Sheffield Eiken grijs

  • Vinyplus Sheffields eiken grijs project
  • Vinyplus Sheffields eiken grijs project
  • Vinyplus Sheffields eiken grijs project
  • Vinyplus Sheffields eiken grijs project detail
  • Vinyplus Sheffields eiken grijs detail
  • Vinyplus Sheffields eiken grijs project detail vensterbank

De bewoners van deze prachtige hoekwoning kozen voor duurzame kunststof gevelbekleding. De woning heeft een erg groot oppervlakte met gevelbekleding. De gehele bovenzijde van de woning is voorzien van gevelbekleding. Bij de keuze voor een houten bekleding zou dit betekenen dat er veel regelmatig terugkomend onderhoud is in de vorm van schilderwerk. Dit is een flinke investering in tijd en kosten. Hier wilden de huidige bewoners vanaf, daarom hebben zij gekozen voor onderhoudsvriendelijke kunststof gevelbekleding.

Om de nieuwe gevelbekleding aan te laten sluiten bij het omgevingsplan is er gekozen voor Vinyplus Sheffields Eiken grijs. Vinyplus Sheffiels eiken heeft een natuurlijke uitstraling en past perfect bij de woning en bakstenenmuren op de begane grond.

VinyPlus

Benieuwd geworden naar dit product? Vraag een gratis kleurmonster aan om het materiaal, de kleur en de structuur goed te kunnen beoordelen.

Kleurmonster aanvragen

Vinyplus gevelbekleding is vormvast, trek niet krom door vocht of warmte. Ook wordt het niet aangetast door schimmels en bacteriën. De duurzame gevelbekleding vergt weinig onderhoud. Schuren, schilderen en beitsen behoren daardoor tot het verleden. Met Vinyplus gevelbekleding kiest u voor een onderhoudsvriendelijke gevel met een lange levensduur.

Laat je inspireren door dit prachtige project. Benieuwd welke kleur het beste bij uw woning past? Vraag een gratis kleurmonster aan.

Vinyplus Sheffields eiken grijs project