(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_vinyplus rabatdelen3.jpg
MIL155_header_vinyplus rabatdelen4_390x120.jpg

Vinyplus rabatdelen

De rabatdelen van Vinyplus hebben een robuuste uitstraling en geven de gevel een authentiek karakter. De panelen worden met messing en groef aan elkaar verbonden. Hierdoor loopt de rand van elk paneel sierlijk weg en gaat direct over in de veer. Dit geeft de gevel het authentieke karakter van rabat. VinyPlus rabatdelen zijn kunststof holkamer panelen. De panelen kunnen alleen horizontaal worden aangebracht. Ze zijn bekleed met een structuurfolie die beschikt over een UVstabiele toplaag. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse uni nerf- en houtstructuren.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Referentieprojecten

Lounge-chalet-2-1

Lounge chalet

Bij rabatdelen loopt de bovenkant sierlijk weg en gaat direct over in de veer. De panelen zijn voorzien van een structuurfolie. Dit geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. 

12

VinyPlus rabat in Alphen

VinyPlus rabat kunststof gevelbekleding is toegepast op een woonboot in Alphen. De woonboot heeft een prachtig afgewerkte gevel waar de bewoners nog jaren van kunnen genieten. Dankzij stootvoegen en verbindingsprofielen is het mogelijk om het hele huis, rondom, te bekleden zonder enige gaten of oneffenheden. Ge├»nteresseerd in VinyPlus rondkant? Bekijk hier de uitgebreide product beschrijving.

MG_9010

VinyPlus strandhuisjes

Een hele reeks aan strandhuizen in Wijk aan Zee zijn bekleed met Vinyplus Rabatdelen. De strandhuisjes zijn klaar om jarenlang van te kunnen genieten zonder veel inspanning voor het onderhoud. Omdat de huisjes aan zee liggen hebben zij een extra bescherming nodig omdat er kans is op zout aanslag en harde winden. Daarom is er gekozen voor VinyPlus gevelbekleding dankzij haar duurzame en onderhoudsarme eigenschappen dankzij een structuurfolie dat is aangebracht.

VinyPlus-zwart-Europarcs

Europarcs kiest voor VinyPlus

De vakantieparken van EuroParcs beschikken over een grote diversiteit aan verblijven. Van kleine chalets tot grote familieverblijven, bij EuroParcs is er genoeg keuze voor iedereen. Door het grote gevarieerde aanbod heeft EuroParcs ook een leverancier nodig die aan hun eisen kan voldoen. Daarom heeft EuroParcs gekozen voor Vinyplus.

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Vinyplus
Bevestigingsafstand regelwerk 40 cm h.o.h.
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 150 mm
Dikte (mm) 18 mm

Overige Vinyplus producten

project-8-VinyPlus-dak-en-overstekpanelen

VinyPlus dakranden

VinyPlus dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecyclede hoogwaardige kunststoffen en gefolieerd met een buitenkwaliteit structuurfolie.

card-afbeelding

VinyPlus Quattro

VinyPlus Quattro gevelbekleding is onderhoudsarm en duurzaam en zowel horizontaal als verticaal toe te passen.

ND_91083

VinyPlus rondkant gevelbekleding

VinyPlus rondkant is gevelbekleding met een moderne en natuurlijke uitstraling. Rondkant is een sponningdeel dat met messing en groef verbonden is.