(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
VinyPlus rondkant gevelbekleding
MIL155_header_vinyplus.jpg
MIL155_header_vinyplus2_390x120.jpg

VinyPlus rondkant gevelbekleding

VinyPlus rondkant is gevelbekleding met een moderne en natuurlijke uitstraling. Rondkant is een sponningdeel dat met messing en groef verbonden is. Aan de voorkant zijn de delen symmetrisch. De panelen zijn verkrijgbaar met de standaard nerf- en houtstructuren, maar ook met een zwarte sponning. Dit geeft een unieke open-gevellook.

_DSF8833 klein

100% gerecycled kunststof

De rondkant panelen van VinyPlus zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt uit 100% gerecycled kunststof. Ze hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm.

ND_91027

Niet van hout te onderscheiden

Door de speciale structuurfolie die op de panelen wordt aangebracht, krijgt de gevelbekleding de authentieke, warme en natuurlijke uitstraling van hout. Het karaktervolle van hout, gecombineerd met het gemak van weinig onderhoud.

Referentieprojecten

Vinyplus-Sheffields-eiken-grijs-project

VinyPlus sheffield eiken grijs

De bewoners van deze prachtige hoekwoning kozen voor duurzame kunststof gevelbekleding. De woning heeft een erg groot oppervlakte met gevelbekleding. De gehele bovenzijde van de woning is voorzien van gevelbekleding.

IMG_0225

Topgevel gevelbekleding

Deze woning is gerenoveerd met VinyPlus gevelpanelen. De renovatie was hoogst nodig omdat de houten panelen begonnen te rotten en te verkleuren. Nu kunnen de bewoners onbezorgd genieten van hun woning aanzicht, zonder grootschalig onderhoud of een snelle renovatie.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

Royal-villa-web-2

De Royal Villa

Dit is één van de nieuwe houtstructuren van VinyPlus en geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. Van een meter afstand is niet te zien of het om kunststof of hout gaat.

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Vinyplus
Lengte (cm) 600 cm
Bevestigingsafstand regelwerk 40 cm h.o.h.
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 150 mm
Garantie 10 jaar
Aantal kleuren 33
Montage Orientatie Horizontaal en verticaal
Dikte (mm) 18 mm

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Overige Vinyplus producten

project-8-VinyPlus-dak-en-overstekpanelen

VinyPlus dakranden

VinyPlus dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecyclede hoogwaardige kunststoffen en gefolieerd met een buitenkwaliteit structuurfolie.

_DSF8922 Milin gevel

Vinyplus rabatdelen

De rabatdelen van Vinyplus hebben een robuuste uitstraling en geven de gevel een authentiek karakter. De panelen worden met messing en groef aan elkaar verbonden.

card-afbeelding

VinyPlus Quattro

VinyPlus Quattro gevelbekleding is onderhoudsarm en duurzaam en zowel horizontaal als verticaal toe te passen.

Rondkant kunststof gevelbekleding

Rondkant gevelpanelen geven woningen en gebouwen een eigentijdse en moderne uitstraling. Rondkant is een sponningdeel dat met messing en groef verbonden is en waarbij aan de voorkant de delen symmetrisch zijn. Zowel voor horizontale als verticale en diagonale gevelbekleding. De kunststof profielen hebben een structuurfolie voor een beter bescherming.
De rondkant gevelbekleding wordt veel gebruikt in nieuwbouw en recreatiesector, bijvoorbeeld voor de renovatie van buitengevels, dakkapellen, oude flatgebouwen worden weer stijlvol, renoveren van appartementen, woonarken, tuinhuisjes, borstwering of overstekken.

Kies voor duurzaamheid en gemak, kies voor vinyPlus® kunststof panelen voor je gevel of dakrand. Duurzaam en bewust bouwen, zo wordt wonen echt genieten!

Vergeet niet…

Bouwfolie – waterdichte damp-open folie voor optimale vochtbescherming voor achter de gevelbekleding
PVC reiniger – Voor het optimaal reinigen, behoud van de uitstraling en eigenschappen van gevelbekleding of dakranden gebruik hiervoor onze PVC reiniger.