De Royal Villa

  • royal villa turners eiken
  • royal villa turners eiken
  • Houtlook gevelbekleding

VDB Holiday Home kiest bij de bouw van zijn chalets voor onderhoudsarme materialen met een lange levensduur. Maar minstens zo belangrijk is een mooie, vriendelijke uitstraling, die past bij de parken waarvoor de chaletbouwer actief is.

GROTERE GROEPEN
De Royal Villa’s zijn te vinden op Strandparc Nulde. Zoals de naam zegt zijn het royale villa’s. “De reden voor het maken van zulke grote chalets is dat verhuur van recreatiewoningen erg populair is. De verhuurder wil dan graag zo veel mogelijk mensen een goede plek kunnen bieden en grote groepen kunnen ontvangen. Deze Royal Villa’s zijn desgewenst zo in te delen dat ze geschikt zijn voor groepen tot en met twaalf personen.” De Royal Villa’s zijn niet ontworpen voor een specifieke doelgroep.

ONTWERPPROCES
Aan het bouwen van een dergelijk chalet gaat een uitgebreid ontwerpproces vooraf. VDB Holiday Home verwerkt de klantenwens, bedrijfswens en eigen praktijkervaring in het ontwerp. Een ontwerp wordt getekend en er wordt een digitale versie van gemaakt, die geschikt is om aan de klant te presenteren. Na goedkeuring van de klant kan het ontwerp worden gerealiseerd. De Royal Villa’s zijn ontworpen en gebouwd in opdracht van VDB Holiday Recreatieparken. VDB heeft een verhuurmodule met vaste of variabele rendementen. Daarmee ontzorgt VDB de investeerder wat betreft het op de markt zetten van het chalet en het onderhoud daarvan. De Royal Villa is daarnaast ook zeer in trek bij particulieren.

KUNSTSTOF EXTERIEUR
In het ontwerpproces spelen materialen een belangrijke rol. De chalets zijn uitgevoerd in houtskeletbouw op een stalen onderstel. Voor het exterieur is de keuze gevallen op kunststof, met kunststof kozijnen, kunststof gevelpanelen en kunststof dakranden. Voor de gevelpanelen heeft VDB Holiday Home gekozen voor VinyPlus Turners eiken houtstructuur met shadowlook. Dit is één van de nieuwe houtstructuren van VinyPlus en geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. Van een meter afstand is niet te zien of het om kunststof of hout gaat.

Ook de dakranden zijn strak afgewerkt met dakranden van VinyPlus. Er is gekozen voor een zwarte dakrand die goed past bij de gevelbekleding en kunststof kozijnen. Behalve de kunststof kozijnen, koopt VDB Holiday Home al het kunststof bij Milin.

De Royal Villa’s zijn gelegen op Recreatiepark Strandparc Nulde in de varianten 4, 5 en 6 persoons

VinyPlus

Benieuwd geworden naar dit product? Vraag een gratis kleurmonster aan om het materiaal, de kleur en de structuur goed te kunnen beoordelen.

Kleurmonster aanvragen