Paneelvullingen voor je kozijn of deur nodig? Graag willen wij je voorstellen aan de kunststof paneelprofielen van Milin! Speciaal voor de kozijnenfabricage en kozijnenmontage heeft Milin een kunststof paneelprofiel met een uitgebreid kleurenprogramma.

De paneelprofielen komen in 3 verschillende varianten:
– beide zijden glad
– één zijde voorzien van folie
– of beide zijden voorzien van folie.

De 3 varianten zijn te verkrijgen in een uitvoering met optioneel een staal versterkingsprofiel. Dit profiel wordt los bijgeleverd en moet dus zelf in de panelen geschoven worden. Met de staalversterking in het paneel is deze beter bestand tegen inbraak. Er zijn meer dan de 50 verschillende standaardkleuren te verkrijgen, heeft u een specifieke folie op het kozijn, dan kunnen wij in u hierin adviseren voor een soortgelijke kleur op het paneelprofiel.

paneelprofielen kunststof

De paneelprofielen zijn in alle borstweringen en kunststof kozijnen toepasbaar.

Markt ontwikkeling kunststof paneelprofielen

Nog niet al te lang geleden is de Profialis (leverancier van paneelprofielen van Milin) gestopt met het produceren van het paneel profiel: Profialis profiel P4100. Milin betreurd deze ontwikkeling maar pakt tegelijkertijd zijn kans! De matrijzen (mal voor de fabricage van het kunststof paneel) en de productie zijn in zijn geheel overgenomen door Milin.  Hierdoor kan continuïteit garandeert worden in het leveren van deze paneelprofielen.

Dus wees gerust; de kunststof paneelprofielen van top kwaliteit, blijven verkrijgbaar in de Benelux en zijn klaar om je deur of raam op te vullen!

Kenmerken:

  • NOOIT MEER SCHILDEREN
  • Slagvast
  • Onderhoudsarm
  • Waterafstotend
  • Staal verwerking optioneel
  • Eenvoudige montage
  • UV bestendig
  • In veel verschillende foliekleuren leverbaar.

Naast paneelprofielen hebben wij ook sandwichpanelen om deur- en kozijn te vullen.

Afgeronde projecten met de paneelprofielen van Milin:

 paneelprofiel Milin paneelprofiel wit

 paneelprofiel grijs  paneelprofiel groen

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in en blijf op de hoogte