Deeplas boeidelen, Nu ook in de nieuwe Milin voorraad catalogus Duurzame afbouwmaterialen 2017

Milin B.V. heeft haar dakrand programma uitgebreid met volschuim boeidelen van Deeplas. De producten worden gekenmerkt door hun strakke uitstraling en eenvoudige montage. Ook eigenschappen als UV-bestendig, milieuvriendelijkheid en panelen van hoge kwaliteit karakteriseren de dakrandpanelen.

Milin beschikte binnen het dakrand gamma al over verschillende dakrandpanelen, dat mede door de kwaliteit, vele modellen en materialen, een groot succes is. In de nieuwe voorraad catalogus 2017 heeft Milin Deeplas dakrandpanelen toegevoegd. Deeplas heeft al een ruime naamsbekendheid in de bouw en vanaf heden ook verkrijgbaar bij Milin.

De nieuwe catalogus richt zich volledig op zeer actuele thema’s binnen de huidige bouw. Milin speelt daarop in met een aantal innovatieve, milieuvriendelijke en duurzame ontwikkelingen. Materialen die weinig onderhoud vragen en jarenlang zorgen voor onbekommerde uitstraling van het gevelbeeld.  

Massief en sterk met Deeplas boeidelen

Deeplas boeidelen zijn een sprekend voorbeeld. Deze dakrandpanelen worden gekenmerkt door een mooie en strakke uitstaling. Verder is het onderhoudsarm en UV-bestendig. Deeplas wordt vooral toegepast in nieuwbouw, onderhouds- en renovatiemarkt.

De dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en crème en zijn leverbaar met bijpassende afwerkprofielen en accessoires voor een mooie afwerking.

100% kunststof

deeplas dakrandenDe nieuwe Deeplas boeidelen zijn van 100% kunststof, milieuvriendelijk en is volledig te recyclen. Waar houten dakranden na een aantal jaren intensief onderhoud vragen, is dit met kunststof dakrandpanelen absoluut niet nodig. De dakranden worden standaard geleverd op lengtes van 6 meter, die garant staan voor een eenvoudige en snelle verwerking. Deeplas is verkrijgbaar in 2 verschillende types. Haakse hoek 75 en 90 mm voor een strakke hoekafwerking van de dakrand en overstek en de Bullnose waar heel eenvoudig, nadat de dakrand is geplaatst, het overstek in geplaatst kan worden.

Dankzij de kunststof eigenschappen vallen de Deeplas dakrandpanelen onder het DuBo keurmerk voor duurzaam bouwen. Tevens zijn wij overtuigd  van de kwaliteit van de panelen en geven wij een garantie van 10 jaar.

Gratis kleurenmonster

Benieuwd naar Deeplas producten? Bekijk hier de productpagina waar de mogelijkheid wordt gegeven om een gratis kleurmonster aan te vragen.

Geïnteresseerden kunnen de nieuwe catalogus 2017 aanvragen via: www.milin.nl