MG_9272.jpg
MG_9272.jpg

Wooddesign

Wooddesign toegepast voor de chaletbouw voor een onderhoudsarme gevel. WoodDesign, het woord zegt het al, hout ontwerp. Met de 3-kleuren techniek zijn de kunststof panelen van WoodDesign is amper te onderscheiden van het echte hout, zelfs houtnerven worden na gebootst.

Gerelateerde projecten

project-winnaar1

Chalet met gecombineerde gevel

Deze riante vakantiewoning staat in een prachtige natuurrijke omgeving. Deze chalet heeft een unieke uitstraling door het gebruik van verschillende soorten gevelbekleding.

IMG_9580

Chalet Wooddesign

In een vakantiepark is een chalet geplaatst met WoodDesign gevelbekleding. De panelen in de kleur Zilvergrijs hebben een 3-kleuren technologie waardoor het een natuurlijk uitstraling heeft van natuurlijk hout.

IMG_8461

Wooddesign Gevelbekleding stal

WoodDesign gevelbekleding is toegepast op een stal in Enkhuizen. De stal had oude houten schroten die nodig aan vervanging toe waren. De eigenaren hebben gekozen voor WoodDesign omdat dankzij de 3D kleurentechniek dit dicht in de buurt komt van het uiterlijk van natuurlijk hout. Echter hebben de volschuim kunststof panelen de eigenschappen van kunststof: onderhoudsarm, duurzaam, eenvoudig te reinigen en een lange levensduur zonder enige renovaties. Veel plezier met jullie nieuwe gevelbekleding!

IMG_0055

Gevelrenovatie woonhuis met Wooddesign

In Nieuwegein, thuisbasis van Milin, zijn houten rabatdelen op deze woning vervangen door duurzame kunststof gevelpanelen van WoodDesign. De eigenaren zijn hiermee niet in strijd met de omgevingswet omdat ze dezelfde kleur en uitstraling hebben gekozen. Ze hebben gekozen voor de kleur Grafiet. Ben jij ook benieuwd wanneer de buren overstag gaan?